Pınarbaşı saldırısına 5 tutuklama

 Kayseri'nin Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına yönelik saldırıyla ilgili gözaltına alınan 5 zanlı tutuklandı.Soruşturmayı yürüten özel yetkili cumhuriyet savcısı Mehmet Özgür'ün tutuklanmalarını talep ettiği M.D, N.Ö, S.A, M.D. ve A.Ç'nin mahkeme

Pınarbaşı saldırısına 5 tutuklama

 

Kayseri'nin Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına yönelik saldırıyla ilgili gözaltına alınan 5 zanlı tutuklandı.Soruşturmayı yürüten özel yetkili cumhuriyet savcısı Mehmet Özgür'ün tutuklanmalarını talep ettiği M.D, N.Ö, S.A, M.D. ve A.Ç'nin mahkeme sorgusu tamamlandı.Ankara 12. Ağır Ceze Mahkemesi Nöbetçi Hakimliği, 5 zanlının da tutuklanmasına karar verdi.

 

Zanlılardan M.D'nin, “Terör örgütü üyesi olmak”, diğer dördünün ise “Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak”, “Tasarlayarak öldürmek”, “Tasarlayarak öldürmeye teşebbüs”, “Tehlikeli maddelerin izinsiz olarak bulundurulması veya el değiştirilmesi” suçlarından tutuklanmalarına karar verildiği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler