Pilotlardan havada ’8 Mart’ kutlaması

Pilotlar, uçuş sırasında kadın hava trafik kontrolörlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Pilotlar ve kule arasındaki kutlama mesajları, telsiz konuşmalarına da yansıdı. Pilotların hava trafik kontrol kulesiyle bağlantı kurduğu telsiz frekansından

Pilotlardan havada ’8 Mart’ kutlaması

Pilotlar, uçuş sırasında kadın hava trafik kontrolörlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Pilotlar ve kule arasındaki kutlama mesajları, telsiz konuşmalarına da yansıdı.

Pilotların hava trafik kontrol kulesiyle bağlantı kurduğu telsiz frekansından kadın kontrolörlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Hava trafik kontrolörleri ile pilotlar arasında iletişimin sağlandığı frekanstan bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama mesajları duyuldu. Atatürk Havalimanı'ndan iniş ve kalkış yapan uçakların pilotları, kadın kontrolörlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Kutlama mesajlarına kadın hava trafik kontrolörleri de teşekkür ederek karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem