Pilot Venüs'ü uçak sanınca...

AIR Canada uçağıyla Toronto'dan Zürih'e gitmek isteyen yolcular, facianın eşiğinden döndü.Geçtiğimiz yıl ocak ayında yaşanan ve ayrıntıları ilk kez açıklanan uçuş sırasında, uçağın 300 metre altından bir ABD askeri uçağı geçince, kokpitte alarm zilleri ça

Pilot Venüs'ü uçak sanınca...

AIR Canada uçağıyla Toronto'dan Zürih'e gitmek isteyen yolcular, facianın eşiğinden döndü.

Geçtiğimiz yıl ocak ayında yaşanan ve ayrıntıları ilk kez açıklanan uçuş sırasında, uçağın 300 metre altından bir ABD askeri uçağı geçince, kokpitte alarm zilleri çaldı. Bunun üzerine pilot, şekerleme yapan yardımcı pilotu uyandırdı.

 

VENÜS'Ü UÇAK SANINCA DALIŞ YAPTI

Gözlerini panikle açan şaşkın yardımcı pilot, Venüs gezegenini uçak sanıp, üzerlerine doğru geldiğini düşünerek, uçağa sert bir dalış yaptırdı. 46 saniye süren dalış nedeniyle, o anda kemeri bağlı olmayan 16 yolcu yaralandı. Çoğunluğu uyku halinde olan toplam 103 yolcuysa, ani dalış nedeniyle uyanıp büyük bir şok yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem