Petrol boru hattında patlama!

Antalya'nın merkez Kepez ilçesi Ünsal mahallesinde, akaryakıt boru hattında patlama meydana geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ünsal mahallesinde, tarım ve yerleşim alanına yakın bölgeden geçen bir

Petrol boru hattında patlama!

Antalya'nın merkez Kepez ilçesi Ünsal mahallesinde, akaryakıt boru hattında patlama meydana geldi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ünsal mahallesinde, tarım ve yerleşim alanına yakın bölgeden geçen bir hatta, şiddetli bir patlamanın ardından yangın çıktığını bildirdi. Yangının boyutunun büyük olduğunu, çok sayıda ekiple alevlere müdahale edildiği belirtildi.

Olay yerine Ulaşan, alevlerin 20-25 metre yüksekliğe ulaştığını ve gökyüzünü siyah bir duman tabakasının kapladığını bildirdiler.

Bu arada, bölgedeki vatandaşlar güvenlik görevlilerince uzaklaştırıldı.

Bölgede serası bulunan vatandaşlar, patlamanın hangi kuruma bağlı olduğunu bilmedikleri 4 kişilik bir ekibin bölgede sondaj çalışması yaptığı sırada meydana geldiğini öne sürdüler.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler