Peker: "Dimdik ayaktayım"

Ergenekon davasında hakkında tahliye kararı verilen Sedat Peker Silivri Cezaevi’nden çıktı. Peker, “Gördüğünüz gibi ben hala hem ruhen hem bedenen dimdik ayaktayım. Bundan sonra mücadelemize hayat yaşamımıza, ülkemizdeki pozitif gelişmelerle beraber uyum

Peker: "Dimdik ayaktayım"

Ergenekon davasında hakkında tahliye kararı verilen Sedat Peker Silivri Cezaevi’nden çıktı. Peker, “Gördüğünüz gibi ben hala hem ruhen hem bedenen dimdik ayaktayım. Bundan sonra mücadelemize hayat yaşamımıza, ülkemizdeki pozitif gelişmelerle beraber uyum sağlayarak devam edeceğiz” dedi.

Cezaevi çıkış kapısında bekleyen gazetecilere tahliyesine ilişkin bir açıklama yapan Sedat Peker, “Cezaevinde bulunduğum süre içerisinde yani 10 sene süre zarfında ülkedeki gelişmeleri, değişmeleri takip edebildim. Kendimle ilgili hissiyatım bu gelişmelere ve değişmelere uyum sağlayabileceğim, ayak uydurabileceğim yönündedir. Takdir edersiniz ki 10 senede birçok ülkeler kuruldu, birçok ülkeler yıkıldı. Gördüğünüz gibi ben hala hem ruhen hem bedenen dimdik ayaktayım. Bundan sonra mücadelemize hayat yaşamımıza, ülkemizdeki pozitif gelişmelerle beraber uyum sağlayarak devam edeceğiz. Cezaevlerinde bulunan tüm kader mahkumlarının tabi ki ırz düşmanları ve zalim olanların değil, gerçekten haksız bir şekilde cezaevinde yatan bütün insanların çoluk ve çocuklarına kavuşmaların yüce Allah’tan diliyorum” dedi.

Peker burada yaptığı açıklamasının ardından kendisini bekleyen yakınlarıyla birlikte otomobile binerek buradan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler