Peker Açıkalın'dan haber var!

Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisi süren Peker Açıkalın’ın dün ayağa kalkıp yürüyebildiği belirtildiAçıkalın’ın ailesi adına açıklama yapan yakın arkadaşı Birol Gül, “Bugün odasında sabah yürüyüş yaptı.

Peker Açıkalın'dan haber var!

Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisi süren Peker Açıkalın’ın dün ayağa kalkıp yürüyebildiği belirtildi

Açıkalın’ın ailesi adına açıklama yapan yakın arkadaşı Birol Gül, “Bugün odasında sabah yürüyüş yaptı. Her şey yolunda gidiyor” dedi.

Peker Açıkalın’ın yaşadıkları Okan Bayülgen’i korkuttu. Milliyet'in haberine göre, önceki gece ekrana gelen Disco Kralı programında bu olayın ardından yaşadığı psikolojiyi paylaşan Bayülgen, konuklardan birinin “Çok mülayim biriymiş” yorumu üzerine “Mülayim falan değildi. Son dönemde silah satın almış falan, herkese silahını gösteriyormuş, silah çekiyormuş... Ama bu olayda böyle bir şey yapmamış. Açıkalın’ın trafik polisiyle yaptığı bu tartışma ve yaşadıkları gösteriyor ki, bu kez gayet mülayim davranmış ama polise saygısızlık yapmadı diye neden çocuğu babasız kalsın? Ulan bende mi böyle öleceğim?” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem