Patronunu öldürdü sonra gömdü

Kahramanmaraş'ta, patronunu av tüfeği ile öldürdükten sonra ahıra gömdüğü iddia edilen zanlı ile kendisine yardım ettiği öne sürülen kadın tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, patronu Mehmet Görgülü'yü (44) av tüfeğiyle öldürdükten sonra ahıra gömdüğü iddias

Patronunu öldürdü sonra gömdü

Kahramanmaraş'ta, patronunu av tüfeği ile öldürdükten sonra ahıra gömdüğü iddia edilen zanlı ile kendisine yardım ettiği öne sürülen kadın tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, patronu Mehmet Görgülü'yü (44) av tüfeğiyle öldürdükten sonra ahıra gömdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Bahri K. (25) ile cinayet yardım ettiği öne sürülen Özlem Ü. Kahramanmaraş Adliyesinde savcıya ifade verdikten sonra tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Zanlılardan Bahri K. ''kasten adam öldürmek'', Özlem Ü. ise ''cinayete yardım'' suçundan tutuklandı.

Mehmet Görgülü'den uzun süre haber alamayan ailesi polise başvurmuş, soruşturma başlatan Cinayet Bürosu ekipleri Görgülü'nün yanında çalışan Bahri K'yi dün gözaltına almıştı. Bahri K'nin ifadesinde, patronunu av tüfeği ile öldürdükten sonra ahıra gömdüğünü söylediği öğrenilmiş, belirtilen yerde yapılan aramada, Görgülü'nün cesedine ulaşılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler