Patlamayla ilgili Erdoğan'dan ilk açıklama

Erdoğan  "Birliğimize kasteden saldırıyı kınıyorum. Saldırı kardeşliğimizi geleceğimizi hedef almaktadır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programlarını iptal ettikten sonra saldırı hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, "Birliğimize kasteden saldırıyı kınıyorum.

Patlamayla ilgili Erdoğan'dan ilk açıklama

Erdoğan  "Birliğimize kasteden saldırıyı kınıyorum. Saldırı kardeşliğimizi geleceğimizi hedef almaktadır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, programlarını iptal ettikten sonra saldırı hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, "Birliğimize kasteden saldırıyı kınıyorum. Saldırı kardeşliğimizi geleceğimizi hedef almaktadır. Devletimiz olayı aydınlatmak için tüm gücüyle çalışmaktadır. Kaynağı, söylemi, amacı ne olursa olsun teröre karşıyız. Göstereceğiz dayanışma en anlamlı cevap olacaktır. Herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum. Daha önce değişik yerlerde askerimize, polisimize, korucularımıza, kamu görevlilerimize ve masum vatandaşlarımıza karşı yapılan terör eylemleriyle bugün Ankara Tren Garı'nda sivil vatandaşlarımızı hedef alan terör saldırısı arasında hiçbir fark yoktur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler