Patlamanın nedeni araştırılıyor

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğü içerisindeki mühimmat deposunda iki patlama yaşandı. Ölen ya da yaralananın olmadığı patlamanın nedeni araştırılıyor.Olay, Diyarbakır-Silvan karayolu üzerindeki Emniyet Müdürlüğü Özel Hareka

Patlamanın nedeni araştırılıyor

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğü içerisindeki mühimmat deposunda iki patlama yaşandı. Ölen ya da yaralananın olmadığı patlamanın nedeni araştırılıyor.

Olay, Diyarbakır-Silvan karayolu üzerindeki Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü yerleşkesinde meydana geldi. Burada bulunan mühimmat deposunda saat 13.50 sıralarında iki patlama yaşandı. Patlamanın etkisiyle çıkan yangın çevredeki tarlaya sıçradı. Bir süre sonra olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiye ve TOMA'lar yangına müdahale etti. Yangın, bir saat süren çalışmayla söndürüldü.

Patlamanın nedeninin bulunması için çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Patlamanın nedeni araştırılıyor

Patlamanın nedeni araştırılıyor

Patlamanın nedeni araştırılıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem