Patlamada ölen Türklerin ismi belli oldu

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Cilvegözü Sınır Kapısı’nda Suriye plakalı bomba yüklü bir araçta meydana gelen patlamada ölen Türk vatandaşlarının ismi belli oldu.Patlamadan sonra Reyhanlı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Ali Sille, Hasan Yumuşak,

Patlamada ölen Türklerin ismi belli oldu

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Cilvegözü Sınır Kapısı’nda Suriye plakalı bomba yüklü bir araçta meydana gelen patlamada ölen Türk vatandaşlarının ismi belli oldu.

Patlamadan sonra Reyhanlı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Ali Sille, Hasan Yumuşak, İbrahim Yalçınkaya ve Abdurrahman Şanverdi hayatını kaybetti. Patlama sırasında cesedi parçalanan bir Türk vatandaşının kimliğinin henüz belirlenemediği belirtildi.

Bu arada, patlamada ölenlerin sayısının 12'ye çıktığı bildirildi.

Öte yandan, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın Hatay’a gelerek incelemelerde bulunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler