Patlama sonrasında olay yerine tam 55 ambulans sevk edildi

Sağlık Bakanlığı, Ankara Tren Garı yakınlarında yaşana patlama sonrasında olay yerine şu ana kadar 55 tam donanımlı ambulansın sevk edildiğini ve 10 ambulansın olay yerinde hazır bekletildiğini açıkladı.Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Anka

Patlama sonrasında olay yerine tam 55 ambulans sevk edildi

Sağlık Bakanlığı, Ankara Tren Garı yakınlarında yaşana patlama sonrasında olay yerine şu ana kadar 55 tam donanımlı ambulansın sevk edildiğini ve 10 ambulansın olay yerinde hazır bekletildiğini açıkladı.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ankara Tren Garı'nda yaşanan patlama sonrasında olay yerine şu ana kadar 55 tam donanımlı ambulansın sevk edildiği ve 10 ambulansın olay yerinde hazır bekletildiği bildirildi. Ankara merkezindeki bütün hastanelerde uzman doktorların görevinin başında olduğu belirtilen açıklamada, "Ameliyathane ve yoğun bakım üniteleri aktif bir şekilde hizmet vermektedir. Ayrıca, Kızılay Kan Merkezi koordinasyonunda tüm talepler karşılanmakta olup, kan ihtiyacı bulunmamaktadır. Gelişmeler yakından takip edilmekte olup, lojistik ve insan kaynağı anlamında herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler