Patlama noktasında korkunç görüntü!

Beşiktaş'ta meydana gelen patlama sonrası görüntüleri korkunç tabloyu gözler önüne serdi.

Patlama noktasında korkunç görüntü!

Beşiktaş'taki hain terör saldırısının yaşandığı patlama noktasında 2 metrelik çukur oluştu. 


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç patlamanın yaşandığı yerlerde incelemelerde bulundu.  Beleştepe'de meydana gelen patlamada  alanda yaklaşık 2 metre genişliğinde çukurun oluştuğu görüldü. Beşiktaş'ta  Vodafone Arena Stadı yakınında çevik kuvet ekiplerine  yönelik yapılan saldırıların ardından saat 05.00 sıralarında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç olayın yaşandığı yerde incelemelerde bulundu.  Patlamanın yaşandığı yerlerden biri olan stadın hemen yakınındaki Beleştepe olarak bilinen alana gelen Bakan Kılıç, yetkililerden bilgi aldı.



PATLAMANIN YAŞADIĞI YERDE ÇUKUR OLUŞTU

Beleştepe'deki patlamanın şiddetiyle  alanda  yaklaşık 2 metre genişliğinde çukurun oluştuğu görüldü. Karayolları ekipleri ise çukuru kapatmak için çalışma başlattı.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Olay yeri inceleme ekiplerinin delil çalışmalarını tamamladığı noktalarda belediye işçileri çevrede temizlik çalışmalarına başladı. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler