Pascal Nouma: Nihat yılan gibi!

Pascal Nouma, Survivor adasından döndükten hemen sonra verdiği röportajda Nihat Doğan ile yaşanan kavga anlarını ilk kez anlattı.Pascal Nouma Acunn.com'a verdiği röportajda adadaki yarışmacılar ve kendi durumu hakkında şunları söyledi;" Nihat Doğan, kimin

Pascal Nouma: Nihat yılan gibi!

Pascal Nouma, Survivor adasından döndükten hemen sonra verdiği röportajda Nihat Doğan ile yaşanan kavga anlarını ilk kez anlattı.

Pascal Nouma Acunn.com'a verdiği röportajda adadaki yarışmacılar ve kendi durumu hakkında şunları söyledi;

" Nihat Doğan, kiminle nasıl konuşması gerektiğini iyi biliyor. Problem ben değilim, ben iyi bir adamım. Benim kalbim var. Türkiye'ye geldiğim zaman herkese elimden geldiğince yardım etmeye çalıştığımı görmüşlerdir. Bu tarz insanların kızlarla konuşmalarını görünce fesat gibi diğer takım ve Derya ile konuşması yılan gibi ben öyle bir insanla aynı adada kalamazdım. Ben oğlak burcuyum. Yani hep içime atarım ama sonra patlarım. Ben böyle bir insanım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem