Parkı havaya uçuracaklardı

Şanlıurfa’da, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bir parka bırakılmış el yapımı bomba düzeneği ile 15 dinamit lokumu bulundu. Osmanlı Mahallesi'nde bulunan Nene Hatun Parkı'nda dolaşanlar, yerde üzerinde kablo bulunan bomba düzeneği ve dinamit lokumları

Parkı havaya uçuracaklardı

Şanlıurfa’da, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bir parka bırakılmış el yapımı bomba düzeneği ile 15 dinamit lokumu bulundu. 

Osmanlı Mahallesi'nde bulunan Nene Hatun Parkı'nda dolaşanlar, yerde üzerinde kablo bulunan bomba düzeneği ve dinamit lokumlarını görünce durumu polise bildirdi. İhbar üzerine parka gelen polisler, çevre güvenliği alarak bomba imha uzmanlarına haber verdi.
 
Giriş ve çıkışların yasaklandığı parkta inceleme yapan uzmanlar; el yapımı patlayıcı düzeneği ve birbirine elektrik kabloları ile bağlanmış 15 dinamit lokumu buldu. Polis ekipleri, el yapımı bomba düzeneği ile dinamit lokumlarına el koyarak incelemek üzere Terörle Mücadele Şubesi'ne götürdü. Polis, dinamit lokumu ve el yapımı patlayıcının kim ya da kimler tarafından parka bırakıldığını araştırmaya başladı.
 
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem