Parke taşları söküp polise attılar

Artvin'in Hopa ilçesinde yaşanan olaylarda hayatını kaybeden emekli öğretmen Metin Lokumcu için eylem yapan grup, Mecidiyeköy'de polise saldırdı.Sökmek için uzun uğraşlar verdikleri parke taşlarını polise atan grup, birçok iş yerine zarar verdi. Olaylarda

Parke taşları söküp polise attılar

Artvin'in Hopa ilçesinde yaşanan olaylarda hayatını kaybeden emekli öğretmen Metin Lokumcu için eylem yapan grup, Mecidiyeköy'de polise saldırdı.Sökmek için uzun uğraşlar verdikleri parke taşlarını polise atan grup, birçok iş yerine zarar verdi. Olaylarda 21 kişi gözaltına alındı.

Mecidiyeköy'de toplanan KESK, ÖDP, Halk Evleri gibi çeşitli örgütlerin üyelerinden oluşan yaklaşık 200 kişilik bir grup, Hopa'da yaşanan olaylarda yaşamını yitiren emekli öğretmen Metin Lokumcu için eylem yaptı. AK Parti Şişli İlçe Teşkilatı'na siyah çelenk bırakan grup, yapılan basın açıklamasından sonra güvenlik amacıyla konuşlanmış polise saldırdı. Yerdeki parke taşlarını söken ve etrafa zarar veren grup, polise taş atmaya başladı.

Polisin su sıkarak karşılık verdiği grup, Büyükdere Caddesi'ne çıkarak ortalığı savaş alanına çevirdi. Önlerine çıkan her malzemeyi silah gibi kullanan örgüt yandaşları birçok iş yerinin camını kırdı.

Polis kameralarına yansıyan olaylar, Halaskargazi Caddesi'nde de devam etti. Grup Şişli Camii yanındaki AK Parti seçim stantlarını dağıttı. Yaşanan olayda 6'sı kadın 21 şüpheli gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler