Paralel yapı operasyonu açıklaması

Siirt Emniyet Müdürlüğü tarafından paralel yapı okullarına yönelik düzenlenen baskınla ilgili bir açıklama yapıldı.Siirt Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 3 ayrı eğitim kurumunda arama yapıldığı bildirildi. Açıklamada, "Siirt il merkezinde faaliye

Paralel yapı operasyonu açıklaması

Siirt Emniyet Müdürlüğü tarafından paralel yapı okullarına yönelik düzenlenen baskınla ilgili bir açıklama yapıldı.

Siirt Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 3 ayrı eğitim kurumunda arama yapıldığı bildirildi. Açıklamada, "Siirt il merkezinde faaliyet gösteren paralel devlet yapılanmasına ait 3 eğitim ve öğretim kurumunda; öğrenim gören öğrencilerin kayıtlarının eksik yapıldığı, ilgili kurumlara bildirimde bulunulmadığı, vergi kaçırıldığı iddiası ve diğer hususlarla ilgili adli ve idari olarak emniyet müdürlüğümüz ve ilgili kurumların görevlileriyle birlikte koordineli eş zamanlı olarak geniş çaplı çalışma başlatılmış olup, ilgili kurumlarda arama işlemleri halen devam etmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem