Pamir’e son veda

Sarıyer Zekeriyaköy’de kaybolan ve yaklaşık 36 saat süren aramalar sonucunda cesedine ulaşılan minik Pamir için Zekeriyaköy Camii’nde tören düzenleniyor.Sarıyer Zekeriyaköy’de kaybolan ve yaklaşık 36 saat süren aramalar sonucunda komşu villanın havuzunda

Pamir’e son veda

Sarıyer Zekeriyaköy’de kaybolan ve yaklaşık 36 saat süren aramalar sonucunda cesedine ulaşılan minik Pamir için Zekeriyaköy Camii’nde tören düzenleniyor.

Sarıyer Zekeriyaköy’de kaybolan ve yaklaşık 36 saat süren aramalar sonucunda komşu villanın havuzunda ölü bulunan minik Pamir’in cenazesi Zekeriyaköy Camii’ne getirildi. Cenaze aracıyla birlikte camiye gelen baba Serdar Dikdik oğlunun cenazesini yakınlarının da yardımıyla araçtan alarak musalla taşına koydu. Cami önünde yapılan duanın ardından baba Dikdik gözyaşlarına boğuldu. Yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan baba Dikdik bir süre oğlunun tabutuna baktıktan sonra taziyeleri kabul etti. Uzun süre gözyaşı döken baba Dikdik, daha sonra oğlunun yanı başındaki banka oturarak cenaze namazını beklemeye başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler