Palalı saldırgan Türkiye'ye dönmedi

Hakkında yakalama kararı çıkmasından bir gün önce Fas'a giden Sabri Çelebi TK-618 sefer sayılı Türk Hava Yolları'nın Kazablanka-İstanbul uçuşunu yapan uçağına bilet aldı. Çelebi, Atatürk Havalimanı'na saat 20.40 da inen uçağa bileti olmasına rağmen binmed

Palalı saldırgan Türkiye'ye dönmedi

Hakkında yakalama kararı çıkmasından bir gün önce Fas'a giden Sabri Çelebi TK-618 sefer sayılı Türk Hava Yolları'nın Kazablanka-İstanbul uçuşunu yapan uçağına bilet aldı. Çelebi, Atatürk Havalimanı'na saat 20.40 da inen uçağa bileti olmasına rağmen binmedi. Hakkında yakalama kararı çıkmadan bir gün önce 10 Temmuz tarihinde Fas'a uçan Çelebi o tarihte yaptığı rezervasyonda da dönüş tarihi olarak 10 Ağustos'u belirlemişti. Sabri Çelebi'nin Türkiye'ye dönüş için rezervasyon yaptırdığı 10 Ağustos tarihini bugüne çekmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler