Palalı gitti döner bıçaklı saldırgan geldi!

Beşiktaş 'ta yolsuzluk ve rüşvet operasyonu nedeniyle hükümeti protesto eden eylemcilere, döner bıçağı ile saldıran 3 kişi, eylemciler tarafından linç edilmek istendi. Gerginlik polisin araya girmesiyle sona erdi. Polis 3 kişiyi gözaltına aldı.KAVGA ÇIKTI

Palalı gitti döner bıçaklı saldırgan geldi!

Beşiktaş 'ta yolsuzluk ve rüşvet operasyonu nedeniyle hükümeti protesto eden eylemcilere, döner bıçağı ile saldıran 3 kişi, eylemciler tarafından linç edilmek istendi. Gerginlik polisin araya girmesiyle sona erdi. Polis 3 kişiyi gözaltına aldı.

KAVGA ÇIKTI

Beşiktaş Meydan'da bir grup, 'yolsuzluk ve rüşvet operasyonu' sebebiyle hükümeti protesto etti. Yapılan eylem sırasında bıçaklı 3 kişi eylemcilerle kavga etti.

LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ

Kavga sırasında bir saldırgan, büfedeki döner bıçağını dönerciden alıp, protestoculara saldırdı. Bıçağı elinden alınan şahıslar, grup tarafından linç edilme tehlikesi yaşadı. Gerginlik, araya sivil polislerin girmesi ile sona erdi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Vatandaşlar, saldırganlara tepki gösterdi. 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler