Öztürk'e tutuklama talebi

 Organize suç örgütü kurarak tehdit ve zorla senet imzalatma suçlarını işlediği iddiasıyla gözaltına alınan Metro Turizm'in sahibi işadamı Galip Öztürk ve 9 şüphelinin savcılık sorgusu tamamlandı.Savcı Muammer Akkaş tarafından sorgulananan şüphelilerden Ö

Öztürk'e tutuklama talebi

 

Organize suç örgütü kurarak tehdit ve zorla senet imzalatma suçlarını işlediği iddiasıyla gözaltına alınan Metro Turizm'in sahibi işadamı Galip Öztürk ve 9 şüphelinin savcılık sorgusu tamamlandı.

Savcı Muammer Akkaş tarafından sorgulananan şüphelilerden Öztürk'ün de aralarında bulunduğu 9 kişi mahkemeye sevk edildi. 1 şüpheli ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Şüpheli Galip Öztürk'e savcılık sorgusunda 1996 yılında işlenen Kuvvet Köseoğlu cinayetinin sorulduğu belirtildi. Öztürk'ün cinayete ilişkin bir bilgisinin olmadığının söylediği ifade edildi. Galip Öztürk'e ayrıca borsada manipülasyon yaptığı yönündeki iddiaların da sorulduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler