Özge Ulusoy'dan Trabzonspor yorumu

Ünlü model Özge Ulusoy bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlik için Trabzon'a geldi.   Trabzon'da Taka'ya konuşan Ulusoy, Trabzon ve Trabzonspor ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Trabzon'a ilk kez geldiğini söyleyen ünlü manken şehrin insanların

Özge Ulusoy'dan Trabzonspor yorumu

Ünlü model Özge Ulusoy bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlik için Trabzon'a geldi.

 
Trabzon'da Taka'ya konuşan Ulusoy, Trabzon ve Trabzonspor ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Trabzon'a ilk kez geldiğini söyleyen ünlü manken şehrin insanlarını çok sevdiğini belirterek " Çok sıcakkanlı insanlar var burada. Yöresel lezzetlerden kuymak yeme fırsatım oldu, çok lezzetliydi. Karadeniz'de çok fazla yeri görme fırsatım olmadı nasip olursa Karadeniz turu yapmak ve gezmek istiyorum" dedi.
 
Trabzonspor'u da değerlendiren Ulusoy , bordo mavili takımın her zaman dört büyüklerin içerisinde yer aldığını söyleyerek " Bir Anadolu takımının dört büyükler içerisinde yer alması gerçekten çok güzel. Gurur verici bir şey olmalı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem