"Oynarsanız, ne olacağını göreceksiniz"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu, bakanlarla ilgili fezlekelerin Meclis’e gelmediğini belirterek, "O fezlekelerin içinde ne var her bir satırını biliyoruz. Oynarsanız, ne olacağını göreceksiniz" dedi.TBMM’de partisinin grup toplantısında konuşan Kemal

"Oynarsanız, ne olacağını göreceksiniz"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu, bakanlarla ilgili fezlekelerin Meclis’e gelmediğini belirterek, "O fezlekelerin içinde ne var her bir satırını biliyoruz. Oynarsanız, ne olacağını göreceksiniz" dedi.

TBMM’de partisinin grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, internet ile ilgili uygulamalara değinerek, hükümetin kendi kirliliğini kapatmaya çalıştığını iddia etti. 30 Mart’ta sandığa giderek hükümete ders vereceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Haramilerden bu devleti kurtaracağız" diye konuştu.

Hazreti Muhammed’in “Utanmadıktan sonra istediğini yap. Çünkü en büyük kayıp utanma duygusunun kaybıdır. Onu kaybettikten sonra, geriye koruyabileceğin bir değerin kalmamış demektir, artık ne istersen onu rahatça yapabilirsin” dediğini belirten Kılıçdaroğlu, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’e Mardin’de yaptığı açıklamalara değinerek eleştirilerde bulundu.

TUZLUK TARTIŞMALARI

Tuzluk tartışmalarına da değinen Kılıçdaroğlu, ”İstifa edenlerin partiye ihanet ettiğini söylüyor. Diğer partilerden aldığın milletvekilleri için hiç sesin çıkmıyordu. AK Parti milletvekillerini Başbakan tuzluk diye tanımlıyor” diye konuşurken, Bağımsız Milletvekili İdris Bal’dan da isim vermeden söz ederek, “Birisi de çıkıp bu kadar hakaret edemezsin demesini bekledim, bir tanesi çıktı eline aldı tuzluğu gerekli eleştirileri yaptı. Onu yürekten kutluyorum. Şimdi AK Parti saflarında tuzluk olarak tanımlanan milletvekillerine sesleniyorum, itiraz etmezseniz artık vatandaş size AK Parti’den tuzluk geldi diyecekler” dedi.

“O FEZLEKELER MECLİSE GELECEK”

Fezlekelerin Meclise gelmediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Fezlekelerin içinde ne var her bir satırını biliyoruz, oynarsanız ne olacağını görürsünüz. O fezlekeler artık milletin vicdanındadır” ifadelerini kullanırken, seçim barajının milli irade hırsızlığı olduğunu savundu.

Ali İsmail Korkmaz’ın davasını yakından takip ettiklerini belirten Kılıçdaroğlu, “Ailelere sesleniyorum, çocuğunuzun sopalarla dövüp öldürülmesini istemiyorsanız bu davayı unutmayın. Sopalarla döve döve öldürdüler, vicdan yok mu sizde? Bu ülkede hiç kimsenin çocuğunun sopalarla caddenin ortasında öldürülmesini istemiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler