| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 15 Mayıs 2023 12:20 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 12:52

Oy sayımı devam ederken İYİ Parti’de sürpriz istifa!

2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde sona yaklaşılırken Millet İttifakı üyesi olan İYİ Parti’de flaş bir istifa haberi geldi.

2023 seçimleri oy sayma işlemlerinde sona doğru gelinirken Millet İttifakı üyesi olan partilerden İYİ Parti’den istifa haberi geldi.

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkan Yardımcısı Özcan Kadıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Kadıoğlu, paylaşımında, Burdur'dan aday olmak istemediğini ancak Akşener tarafından yönlendirildiğini belirterek "Eğer Genel Başkanımız benim başlangıçta talep etmediğim kendisinin teklifi üzerine tamam dediğim bu süreçte bana şunu ifade edip seni Burdur'dan aday yapmaktan vazgeçtim o yüzden müracaat etme deseydi bunu normal karşılayabilirdim" dedi.

Yorumlar (1)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

3 yıl önce

Sürpriz değil daha çok istifa olmalı.sanki zafer kazandılarda yani