Otomobilde can pazarı

Samsun'da iş makinesi ile çarpışan otomobilin içinde sıkışan sürücü, itfaiyenin 25 dakika süren çalışması sonucu yaralı olarak güçlükle kurtarıldı. Kaza, Canik ilçesi Yeni Mahalle Alirızabey Bulvarı'nda saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgi

Otomobilde can pazarı

Samsun'da iş makinesi ile çarpışan otomobilin içinde sıkışan sürücü, itfaiyenin 25 dakika süren çalışması sonucu yaralı olarak güçlükle kurtarıldı.

Kaza, Canik ilçesi Yeni Mahalle Alirızabey Bulvarı'nda saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selahattin Fener (58) idaresindeki 55 AY 264 plakalı otomobil, Mehmet Yıldırım'ın (40) kullandığı iş makinesi ile çarpıştı. Kaza yerine itfaiye, polis ve ambulans sevk edildi. Kazada yaralanan ve otomobilin içinde sıkışan sürücüsü Selahattin Fener, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin 25 dakika süren çalışması sonucu güçlükle çıkartıldı. Yaralı sürücü 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Otomobilde can pazarı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler