Otomobil tünel korumalıklarına çarptı: 3 yaralı

Ordu'da meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 3 kişi yaralandı.Kaza, Perşembe ilçesi Efirli Mahallesi Akçaova Köprüsünde saat 02.30 sıralarında meydan geldi. Perşembe yönünden Altınordu istikametine gitmekte olan ve sürücü henüz öğrenilemeyen 52 FY 035

Otomobil tünel korumalıklarına çarptı: 3 yaralı

Ordu'da meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, Perşembe ilçesi Efirli Mahallesi Akçaova Köprüsünde saat 02.30 sıralarında meydan geldi. Perşembe yönünden Altınordu istikametine gitmekte olan ve sürücü henüz öğrenilemeyen 52 FY 035 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Akçaova Tünelinin korumalıklarına çarparak ters döndü.

Kaza sonrası araçta bulunan Gökhan B.(42) ve Oktay B.(42) ağır yaralanırken Aziz E. ise başından yaralandı. Kaza sonrası olay yerinde adeta can pazarı yaşanırken olay yerine gelen yaralıların yakınları sinir krizi geçirdi. Araçta sıkışan yaralılardan Gökhan B. olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ve itfaiyenin çalışması ile sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kazada ağır yaralanan Gökhan B. ve Oktay B. Ordu Devlet Hastanesine kaldırılırken, Aziz E. ise Altınordu ilçesinde bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre ağır yaralanan Gökhan B'nin durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler