Otomobil takla attı: 3 ölü, 3 yaralı

Edinilen bilgiye göre kaza, Adana-Osmaniye karayolunun 53. kilometresinde meydana geldi. Adana'dan Osmaniye'ye doğru seyir halinde olan ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen 27 N 4895 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybe

Otomobil takla attı: 3 ölü, 3 yaralı

Edinilen bilgiye göre kaza, Adana-Osmaniye karayolunun 53. kilometresinde meydana geldi. Adana'dan Osmaniye'ye doğru seyir halinde olan ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen 27 N 4895 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak sürüklendi.

Kazada ilk belirlemelere göre Döne Karayiğit (42) ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi hayatını kaybederken, Nehir Tekerlek (4), Seda Tekerlek (3) ve Efe Tekerlek (1) adlı çocuklar yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler