Otomobil ırmağa düştü

Çorum üzerinden İstanbul'a giden Mehmet Aslan Yağlıoğlu (37) yönetimindeki 05 FN 280 plakalı otomobil, Kızılırmak Nehri kenarından geçtiği esnada nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı nehre uçtu. Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Aslan Yağlıoğlu v

Otomobil ırmağa düştü
Çorum üzerinden İstanbul'a giden Mehmet Aslan Yağlıoğlu (37) yönetimindeki 05 FN 280 plakalı otomobil, Kızılırmak Nehri kenarından geçtiği esnada nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı nehre uçtu. Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Aslan Yağlıoğlu ve eşi Neslihan Yağlıoğlu yüzerek kıyıya çıkarken Furkan Yağlıoğlu (9) ve kardeşi Gürkan Yağlıoğlu (5) ise kayboldu. 
 
Yoldan geçen diğer sürücüler tarafından olay 112 acil ekipleri ve jandarma ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Yağlıoğlu çiftine olay yerinde müdahale ettikten sonra Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Nehirde kaybolan kardeşler için ise Çorum İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ekipleri arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Samsun ve Amasya'dan da dalgıç ekiplerinin destek için geldiği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem