Otomobil ikiye ayrıldı: Korkunç kaza kamerada

İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 otomobil ikiye bölündü.

Otomobil ikiye ayrıldı: Korkunç kaza kamerada
İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde bir otomobilin çarptığı diğer otomobilin ikiye bölündüğü kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 09.30 sıralarında, Ulucak kavşağında meydana geldi. Ulucak yönünden Kemalpaşa yönü giden İsa Çalışır yönetimindeki 35 PAT 94 plakalı otomobile, kavşakta dönüş sırasında İzmir yönüne hızla giden Yusuf Yaşar yönetimindeki otomobil sol ortadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle Çalışır’ın otomobili ikiye ayrıldı ve savrulan otomobiller tol kenarındaki istinat duvarına çarptı. Kazada ağır yaralanan İsa Çalışır ile Yusuf Yaşar ambulans helikopter ile Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan İsa Çalışır yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti, Yusuf Yaşar’ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler