Otoda faizler sıfırlandı, vadeler uzatıldı!

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, yılın ilk 4 ayında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 57 büyürken; pazar paylarını artırmak isteyen firmalar tüketicilere cazip imkanlar sunuyor. İşte bazı kampanyalar:FİAT: Linea, Doblo Panorama vey

Otoda faizler sıfırlandı, vadeler uzatıldı!

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, yılın ilk 4 ayında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 57 büyürken; pazar paylarını artırmak isteyen firmalar tüketicilere cazip imkanlar sunuyor. İşte bazı kampanyalar:

FİAT: Linea, Doblo Panorama veya Fiorino Panorama'da 24 bin liraya 24 ay vadeli sıfır faizli kredi fırsatı sunuyor. Daha uzun vadeli ödemeyi tercih edenlere ise 40 bin liraya 48 ay vadeli yüzde 0.79 faizli kredi imkanı var.

PEUGEOT: 208'i, 15 bin lira 15 ay sıfır faizle sunuyor. Partner Tepee'ye, 20 bin lira 20 ay sıfır faiz, Bipper Tepee'ye 15 bin lira 15 ay sıfır faiz kredi seçeneğiyle sahip olunabiliyor.

RENAULT: Binek ve hafif ticari araçları için maksimum 15 bin lira 15 aylık kredi taleplerinde faizsiz kredi imkanı sunuyor. Binek otomobillerde, aracın yüzde 50'sini hemen, kalan tutarı faiziyle bir yıl sonra tek ya da 12, 24 ve 36 taksit seçeneklerinden biriyle ödeme imkanı getiriyor. Fluence'i ise 40 bin lira 24 ay sıfır faiz imkanıyla sunuyor. Binek ruhsatlı mevcut aracını takasa verip yeni bir Fluence almak isteyenlere ilave 3 bin liralık takas indirimi yapıyor.

TOYOTA : Yaris'i 39 bin 950, Corolla'yı 51 bin 750 ve Auris'i 48 bin 250 liradan satışa sunuyor. Kampanyasında, 'Şimdi al taksitlere Aralık 2015'te başla' sloganını kullanıyor.

VOLKSWAGEN: Stoktaki 2015 model Tiguan, Beetle ve Volkswagen CC'de 1 euro 2.40 lira, Golf R ve Yeni Scirocco'da 2.50 lira, yeni Touareg'de ise 2.60 lira olarak belirlenen sabit kur üzerinden hesaplanıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler