Otobüse binecekler dikkat! Eylem hazırlığı var

Ulaşım İşverenleri Sendikası Başkanı Nejlettin Şan, otobüslerde 27 çeşit ücretsiz ulaşım kartı kullanıldığı için mağdur durumda olduklarını ve iflasın eşiğine geldiklerini belirterek, sorunlarına 5-6 gün içinde çözüm bulunmazsa çalışmama eylemi yapacaklar

Otobüse binecekler dikkat! Eylem hazırlığı var

Ulaşım İşverenleri Sendikası Başkanı Nejlettin Şan, otobüslerde 27 çeşit ücretsiz ulaşım kartı kullanıldığı için mağdur durumda olduklarını ve iflasın eşiğine geldiklerini belirterek, sorunlarına 5-6 gün içinde çözüm bulunmazsa çalışmama eylemi yapacaklarını açıkladı.

Yeni kurulan sendika üyeleri, Özel Halk Otobüslerinin sorunlarını görüşmek ve karar almak için Aksaray'daki Vatan Düğün Salonu'nda bir araya geldi.

Ulaşım İşverenleri Sendikası Başkanı Nejlettin Şan, toplantıda yaptığı konuşmada, hükümetin AB standartlarına uyum sağlamak amacıyla basamağı yere yakın yeni model otobüs zorunluluğu getirdiğini vurgulayarak, yeni tip araçların fiyatının 400 bin lira olduğunu söyledi.

Bu araçlardan satın alarak çalışan Özel Halk Otobüsü sahiplerinin iflasın eşiğine geldiğini anlatan Şan, belediye otobüslerinde 27 çeşit ücretsiz taşıma kartı kullanıldığını, bunun da esnafı mağdur ettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem