Otobüs içinde yolcuları varken haczedildi!

Marmaris ilçesinden İstanbul'a gitmek üzere yola çıkan bir firmanın otobüsü, Muğla otogarında emniyet ekipleri tarafından hacizi bulunduğu gerekçesiyle bağlandı. Otobüste bulunan 54 yolcu ile firma yetkilileri arasında gergin anlar yaşandı. Yolculardan İl

Otobüs içinde yolcuları varken haczedildi!
Marmaris ilçesinden İstanbul'a gitmek üzere yola çıkan bir firmanın otobüsü, Muğla otogarında emniyet ekipleri tarafından hacizi bulunduğu gerekçesiyle bağlandı. Otobüste bulunan 54 yolcu ile firma yetkilileri arasında gergin anlar yaşandı.
 
Yolculardan İlker Özen, Marmaris'ten hareket eden aracın Muğla otogarında hacizli olduğu için bağlandığını söyledi. Yetkililerin kendilerine aracın yürümediğini ve yolcuların aşağıya inmesi gerektiğini söylediğini belirten Özen, "Biz de aracın yürümeme sebebini sorduk. Aracın hacizli olduğunu Muğla otogarından bırakılmadığını öğrendik. Bize bir çözüm yolu sağlamalarını istedik. Fatura kesildiğinden dolayı bize paralarımızı geri vermediler. İlgilenen bir yetkili yok" dedi.
 
Otobüs firması yetkilileri konuyla ilgili açıklama yapmazken mağdur olan yolcuların başka bir otobüsle İstanbul'a gönderileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem