Otobüs devrildi: 1 ölü, 32 yaralı

Nevşehir-Aksaray karayolunda, yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, aralarında öğrencilerin de bulunduğu 14'ü kadın 32 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Nevşehir ile Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin beldesi arasında yolcu taşımacılığı yapan ve T

Otobüs devrildi: 1 ölü, 32 yaralı

Nevşehir-Aksaray karayolunda, yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, aralarında öğrencilerin de bulunduğu 14'ü kadın 32 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Nevşehir ile Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin beldesi arasında yolcu taşımacılığı yapan ve Tatlarin Belediyesine ait olan Ziya Çeri'nin kullandığı 50 LC 631 plakalı otobüs, Nevşehir-Aksaray karayolunun 10. kilometresindeki Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde devrildi.

Otobüste bulunan ve kaza sırasında yan camdan fırlayan Erol Koç (45), olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan 14'ü kadın 32 kişi ise ambulanslarla Nevşehir Dr. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi ile 3 özel hastanede tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen ve gözyaşlarını tutamadığı görülen Tatlarin Belediye Başkanı Hilmi Biltekin, kazayı hafif sıyrıklarla atlatan öğrencileri sakinleştirmeye çalıştı.

Bu arada, kaza sırasında otobüsün ön camından fırladığını söyleyen bir öğrenci, otobüsün önüne bir anda bir büyükbaş hayvanın çıktığını ve sürücü Çeri'nin çarpmamak için hamle yaptığı sırada otobüsün kontrolden çıkarak devrildiğini söyledi.

Öte yandan, kazada ölen Koç'un, Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde 2 gün önce işe başladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler