Otobanda sır dolu olay

Başkentte Güney Çevre Otoban Yolu'nda bir kişi tartıştığı eşini vurduktan sonra intihar etti.İddiaya göre, 6 aydır ayrı yaşayan Polis Akademisi'nin mutfak kısmında çalışan Nimet Gözübüyük (40) ile nakliyecilik yaptığı öğrenilen kocası Rüstem Gözübüyük (48

Otobanda sır dolu olay

Başkentte Güney Çevre Otoban Yolu'nda bir kişi tartıştığı eşini vurduktan sonra intihar etti.

İddiaya göre, 6 aydır ayrı yaşayan Polis Akademisi'nin mutfak kısmında çalışan Nimet Gözübüyük (40) ile nakliyecilik yaptığı öğrenilen kocası Rüstem Gözübüyük (48), 19 UN 190 plakalı kiralık araçla ile gittikleri Gölbaşı'nda kahvaltı yaptılar. Yanlarında gelen Nimet Gözübüyük'ün babasını Gölbaşı'nda bıraktıktan sonra yollarına devam eden karı-koca arasında tartışma yaşandı. Bu sırada araç kontrolden çıkarak orta refüjdeki korkuluklara çarparak kaza yaptı. Kazanın ardından Rüstem Gözübüyük, tabanca ile eşinin sırtına 5-6 el ateş etti. Gözübüyük daha sonra aynı silahla başına ateş ederek intihar etti.

Nimet Gözübüyük olay yerinde hayatını kaybederken Rüstem Gözübüyük hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Nimet Gözübüyük'ün babası fenalık geçirdi. Ceset üzerinde yapılan inceleme sırasında Nimet Gözübüyük'ün sutyeninin içinde bir cep telefonu ile ayakkabısının içinde bir sim kartının bulunması dikkat çekti.

Nimet Gözübüyük'ün cenazesi savcının yaptığı incelemenin ardından Keçiören Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem