| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 04 Mayıs 2017 12:46 Güncellenme tarihi: 15 Nisan 2026 11:42

ÖSYM’den YGS mağdurlarını üzecek karar

ÖSYM, 09.45 YGS mağdurları ile ilgili kararını verdi. ÖSYM, Kamu Denetçiliği Kurumu'nun tavsiyesine rağmen yeni sınav talebini reddetti.

ÖSYM, Kamu Denetçiliği Kurumu’nun tavsiyesine rağmen saat 09:45 mağdurlarının yeni sınav talebini reddetti. ÖSYM’den yapılan açıklamada “Yeni sınav tüm adayların başarı sırasını düşürür. Yeni bir sınav yapılması mümkün değildir.” denildi.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’ndaki (YGS) ‘09.45 mağdurları’ hakkında “09.45 mağdurları ile ilgili çalışmalarımız tamamlandı. Kararın yazım aşamasındayız. Biz, şunu arzu ediyoruz. ÖSYM, bu tür kural değişikliklerini daha yumuşak yapsın. Bu hafta sonuna varmadan ÖSYM’den adım gelmezse kararımızı açıklayacağız” demişti.


 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!