Osmanlı Ocakları’ndan açıklama

Osmanlı Ocakları, MHP ve HDP yöneticilerinin birlikte Osmanlı Ocakları'na karşı aynı zamanda iftira kampanyası yürüttüklerini iddia ederek, açıklamalarda bulundu.Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat yaptığı yazılı açıklamada, "Bir gün ara ile iki

Osmanlı Ocakları’ndan açıklama

Osmanlı Ocakları, MHP ve HDP yöneticilerinin birlikte Osmanlı Ocakları'na karşı aynı zamanda iftira kampanyası yürüttüklerini iddia ederek, açıklamalarda bulundu.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat yaptığı yazılı açıklamada, "Bir gün ara ile iki siyasi partiden Osmanlı Ocaklarına karşı iftira, hakaret ve kumpasların kurulduğu görülmektedir. Bir gün önce Sayın Bahçeli hakaret ve iftira açıklamaları yaparken ne tesadüf ki bir gün sonra HDP, Osmanlı Ocaklarını TBMM'ye taşıyarak Osmanlı Ocakları bir suç örgütüymüş gibi algı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Biz tüm siyasi partilere eşit mesafede olsak da görünen o ki; MHP'den Bahçeli, HDP'den Baluken, CHP'den Sanal, Osmanlı Ocakları'nı her seferinde hedef haline getirerek iftira ve hakaretler etmektedirler. Osmanlı Medeniyeti kendileri için önemli olduğu görünen Ak Parti'nin bu tür iftira ve hakaretler içine girmediği de gözükmektedir. Biz Osmanlı Medeniyetine Meclisimizde alınan yasalarla hizmet etmeyi hedefliyoruz. Meclisin dışında, yasalarımızın dışında illegal örgütler gibi kanun tanımaz, hukuk bilmez bir anlayışla sahip değiliz. Zaten Osmanlı Ocakları birlik ve kardeşlik için, mezhep ve meşrep ayrılığı yapmadan, hiç kimseyi öteki görmeden birliği ve kardeşliği savunan yeni Türkiye'nin en büyük STK'sı ve yeni bir ocağıdır. Bizim hoşgörülü davranışlarımızı suistimal eden MHP'den Sayın Bahçeli, HDP'den Sayın Baluken, CHP'den Sayın Sanal gibi siyasi partililerin Osmanlı Ocakları'na karşı iftira ve hakaretleri gibi algı oluşmasını sağlamalarını anlamış değiliz. Oysaki bu isimlerin kendi siyasi partililerin dahi hiçbir siyasi parti ile organik bir bağı olmayan Osmanlı Ocakları'na karşı ilgi duyuyorlar. Bundan siyasi parti liderleri rahatsız olmuş olacak ki iftira ve hakaret içerikli Osmanlı Ocakları'na karşı açıklamalar yapıyor, hedef haline getiriyor ve partililerinin Osmanlı Ocaklarına gelmemelerini sağlamaya çalışıyorlar. Biz Osmanlı Ocakları çatısı altında Kürt ve Türk kardeşlerimiz gibi Alevi ve Gayri Müslimleri dahi önemsediğimizi gören, bilen, işiten bu siyasetçiler bu kardeşlikten korkmuş olacaklar ki ispatı mümkün olmayan iftira ve hakaretler sarf ederek Osmanlı Ocaklarını kendi bünyelerinde ki karanlık güçlere hedef göstermektedirler" ifadelerine yer verdi.

"CUMHURBAŞKANIMIZA DERİN SAYGI VE SEVGİMİZ BU MEDENİYETE SAHİP ÇIKMASINDAN DOLAYIDIR"

"Bütün siyasi partilere eşit mesafede olduğumuzun en ciddi örneği, siyasi parti liderlerinin özel kalemlerine sorulduğunda şahsım ve Osmanlı Ocakları adına randevu taleplerim vardır" diyen Canpolat, "Konu Osmanlı Medeniyeti olunca kapıların kapandığı ve randevuların verilmediği ortadadır. Osmanlı Medeniyetine katkı sağlamak için yapılan randevulara cevap vermeyen MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Genel Başkanı Sayın Selahattin Demirtaş gibi parti liderleri Osmanlı Ocakları'na karşı ilgisiz hatta itici tavırlar içinde oldukları alalen görülmektedir. Konu Osmanlı Medeniyetine katkı sağlamak, sahip çıkmak, yaşamak ve yaşatmak olunca, başta ülkemizin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Osmanlı Devleti ve diğer kurulmuş devletlerin temsili bayrak ve kıyafetleriyle karelerde olması bize, bu mirasa sahip çıktığını göstermektedir. Cumhurbaşkanımıza derin saygı ve sevgimiz bu medeniyete sahip çıkmasından dolayıdır. Öte yandan Ak Partili yönetici ve milletvekillerinin Osmanlı Medeniyetine düşkün oldukları, ecdadımızın mirasına sahip çıkmak için Osmanlı Medeniyetini yeniden yaşayıp ve yaşatmak üzere Osmanlı Ocakları teşkilatlarının çalışmalarını ilgiyle takip ediyor oldukları görülmektedir. Yer yer bir araya gelip Bu abidevi medeniyet için birlikte müşahedeler de yapılmaktadır. Bundan dolayı Ak partinin Osmanlı Ocaklarını kurduğunu veya Cumhurbaşkanımızın Osmanlı Ocaklarını kurduğu söylenmektedir. Bu görüşmelerden rahatsız olan Osmanlı Medeniyetini kabullenemeyen siyasi parti yöneticileri, kendiliğinden oluşmuş halkın takdirini kazanmış Osmanlı Ocaklarının biri tarafından kurulduğunu iddia etmektedirler. Evet, Osmanlı Ocaklarını biri kurdu. Bu kurucu genel başkanlığını yaptığım şahsımdır. Bu astı astarı olmayan iddiaların müsebbipleri MHP'den Sayın Bahçeli, HDP'den Sayın Baluken CHP'den Sayın Sanal'ın olduğu yaptıkları açıklamalardan görülmektedir. Başta Cumhurbaşkanımıza İftira atan bu isimler aynı karalama kampanyasını Osmanlı Ocakları üzerinden de yürütmektedirler. Bir zamanlar bu millet nasıl ki, Cumhurbaşkanlığı Makamındaki önderi için "ya yolunda gideceğiz, ya uğrunda öleceğiz" diyordu ise, şimdi de bizler Osmanlı Ocakları olarak aynı konumdaki Cumhurbaşkanımız için, "kefenli liderin kefenli askeriyiz" diyor, öldürmek için değil, ölmek için bunu böyle ifade ediyoruz. Bu iftira ve karalama kampanyalarını başlatan siyasi liderler şimdilerde "saray, saray" diye tutturdular. Beştepe Külliyesi hiç kimsenin şahsi mekanı değildir. Halkınıza kendinizi sevdirirseniz sizin de geçip "saray "dediğiniz yerde oturma şansınız vardır. Halkına mal olmuş sivil toplum örgütlerine iftira atarak, milleti birbirine düşürerek, oraya seçilme şansınızın olmadığını bilmeniz gerekir. Bu karalama kampanyaları Osmanlı Ocakları'nın onurunu kırmış, telafisi olmayacak şekilde bizleri hüzne boğmuştur" değerlendirmesinde bulundu.

"Hangi ülkenin siyasi parti liderleri aynı ağızla konuşarak, birlikte hareket ederek bir STK'ya karalama kampanyası başlatabilir" diyen Canpolat, "Maalesef Ülkemizde Osmanlı Ocakları gibi İHH ve Deniz Feneri de bu şekilde hedef gösterilmişti. Halkına hizmet eden bu kurumlar nasıl ki malum siyasi liderler tarafından hedef gösterildiyse, aynı şekilde Osmanlı Ocakları'nı da kirli senaryolarına dahil etmeye çalışıyorlar. Hangi ülkede kendiliğinden oluşmuş bir STK üzerinden, yine halkın meşru oylarıyla seçilmiş bir lider hedef alınabilir.

O ülke Türkiye başka bir ülke var mı Allah aşkına… Biz böyle birbirimize iftira atarak nasıl kardeşliği pekiştirip güçlü, lider Türkiye olabiliriz. Kendisiyle kavga eden düzenle mi? Paralel devlet yöneticileriyle mi? STK'lara iftira atan parti liderleriyle mi? Sayın Bahçeliyle mi

Sayın Demirtaş ile mi? Sn Kılıçtaroğlu il mi? Büyük Türkiye olacağız? Hayır. Bunlarla asla biz büyük Türkiye olamayız. Türkiye görünüyor ki Ak Parti ile büyük Türkiye oluyor. Bu gözle görünüyor" ifadelerini kullandı.

Meclis gündemine taşınması gereken bir suç örgütü varsa, bunun HDP olduğunu belirten Canpolat, şunları kaydetti:

"Eli kanlı ve silahlı uzantıları dağda adamları olan bu örgütler Osmanlı Ocakları'nı Meclis'e örgüt suçlamasıyla taşımak istemektedirler. HDP yöneticilerinin kandilde teröristlerle resimleri bulunurken, MHP'nin de sokaklarda taşkınlık gösteren provokasyon gurupları varken, Osmanlı Ocakları milletin seçtiği devlet adamlarıyla resimlerini mi suç unsuru bildirip, bunun üzerinden mi çamur atmaya çalışacaksınız? Kandil'deki resimler değil, devlet erkanıyla görüşmelerdeki resimler mi suç unsuru olacak? Kim kimi seviyorsa o onunla beraberdir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler