Osmanlı Ocakları hangi partiye oy verecek ? Açıkladılar

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, 1 Kasım milletvekili seçimlerinde teşkilat olarak AK Parti'yi destekleyeceklerini açıkladı.Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, 1 Kasım seçimleri hakkında yazılı açıklama yaptı. Osmanlı Ocakları'nın

Osmanlı Ocakları hangi partiye oy verecek ? Açıkladılar

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, 1 Kasım milletvekili seçimlerinde teşkilat olarak AK Parti'yi destekleyeceklerini açıkladı.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, 1 Kasım seçimleri hakkında yazılı açıklama yaptı. Osmanlı Ocakları'nın 1 Kasım'da sandığa duyarlı olacaklarını ifade eden Canpolat, Osmanlı medeniyetine sahip çıkan siyasetçilerin desteklenmesinin Osmanlı Ocakları'nın ilk tercihi olacağını dile getirdi. Canpolat, "Parçalanmış kardeşliği birleştirmeye, ayrılmış gönülleri kavuşturmaya, ekonomik gelişimin en mükemmel örneklerini sunup devamını getirecek, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerini, yaşam standartlarını yükseltmiş ve daha yükseltmeye gayret gösteren bir iktidara ihtiyaç vardır" dedi.

"ÜLKENİN VE BÖLGENİN İSTİKRAR VE GÜVENİNİN DEVAMI İÇİN SANDIĞA GİDİP AK PARTİ'YE OY KULLANACAĞIZ"

1 Kasım'da oy verecekleri partinin AK Parti olduğunu belirten Canpolat, bunun nedenlerini şöyle sıraladı:

"Devlet yönetimini çok başlılıktan kurtarıp, milletin teveccühünü kazanmış, ülkeye faydalı adayların, söylemlerle değil, söylemlerini eylemlerinde uygulayan bir anlayışa oy vereceğiz. Bütün vatandaşlarımızı kucaklayan, milliyetçiliğe hizmet eden, milletin bağrından çıkmış Osmanlı Ocakları gibi sivil toplum örgütlerine iftira atan, hedef haline getiren siyasetçilere değil. Sivil toplum örgütlerine önem verip, kıymet bilen, ne olursan ol gel diyebilen siyasi partiye oy vereceğiz. Aydınlığı ve özgürlüğü kendi tekelinde kabul eden, diğer seçmenleri aşağılayarak ötekileştirip, uzaklaştıran bir anlayışa değil. Özde aydınlığı ve özgürlüğü ilke edinmiş, tüm toplumun özgürlüğünü düşünen ve bu hakları milletin hizmetimize sunan partiye oy vereceğiz, "Denklik, eşitlik eşitler arasındadır" diyen bir anlayışa değil. Yaşlısı genci, zengini fakiri, Kürdü Türkü, doğulusu batılısı, köylüsü şehirlisi, kısaca toplumun tamamını kucaklayan ve insana hizmet merkezli bir anlayışa oy vereceğiz. Devleti, devlet kisvesiyle ele geçirmek isteyen şer gruplara karşı arasına mesafe koyamayan bir siyasi menfaate değil. Devleti milletin eliyle, kanunların diliyle yöneten, devletin yanında başka unsurlara yer vermeyen dirayete oy vereceğiz. Tüm bunlarla beraber millete hizmet adı altında kendine hizmet eden, nefsine uyan, egolarına yenik düşen, yol yorgunlarını bünyesinde barındıran adamcılığa değil. Halkına ciddi manada hizmet etmek isteyen, kendini yenileyebilen bir anlayışa oy vereceğiz. Toplumsal barış sağlanırken, savaş hazırlığı yapan sinsi güruhlarla mücadele edecek kararlı, başarılı, ülkesine âşık, milletini seven, barışı destekleyen, ülkenin ve bölgenin istikrar ve güvenin devamı için sandığa gidip AK Parti'ye oy kullanacağız."

Osmanlı Ocakları hangi partiye oy verecek ? Açıkladılar

Osmanlı Ocakları hangi partiye oy verecek ? Açıkladılar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler