Osman'ın babası tanıdık çıktı!

Türkiye’de bir ilk Erkek modasının önde gelen markalarından Ramsey, önceki akşam Galata Kulesi’nde sıra dışı bir defile düzenledi. Zero Weight teknolojisiyle ürettiği kıyafetleri Türkiye’de bir ilke imza atarak “dikey defile”yle tanıtmak isteyen marka, bu

Osman'ın babası tanıdık çıktı!

Türkiye’de bir ilk Erkek modasının önde gelen markalarından Ramsey, önceki akşam Galata Kulesi’nde sıra dışı bir defile düzenledi. Zero Weight teknolojisiyle ürettiği kıyafetleri Türkiye’de bir ilke imza atarak “dikey defile”yle tanıtmak isteyen marka, bunun için Galata Kulesi’ni seçti. Mankenler, podyula kuleden sarkıtılan halatlardan kayarak indi.

Annesiyle izledi Defileyi izleyenler arasında Gökhan Tepe, Uğurkan Erez, Bahar Korçan ve Yonca Evcimik’in yanı sıra “Öyle Bir Geçer Zaman ki”nin küçük yıldızı Emir Berke Zincidi de vardı. Manken olan ve bu defilede görev alan babasını izlemeye gelen Zincidi, barkovizyonda görür görmez annesini dürtüp babasını gösterdi ve onun inişini şaşkınlıkla izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler