Osman Başbakan'dan ne istedi

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde oynadığı Osman karakteri ile Türk seyircilerin beğenisini kazanan Emir Berke Zincidi, annesi Sevgi Zincidi ve babası Berkant Zincidi ile Paris'te tatilde.Eyfel Kulesi'ni ve ardından Paris akvaryumunu gezen Emir, ardında

Osman Başbakan'dan ne istedi

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde oynadığı Osman karakteri ile Türk seyircilerin beğenisini kazanan Emir Berke Zincidi, annesi Sevgi Zincidi ve babası Berkant Zincidi ile Paris'te tatilde.

Eyfel Kulesi'ni ve ardından Paris akvaryumunu gezen Emir, ardından ailesi ile restorana gitti. Hayranları ile bol bol poz veren Emir gördüğü bir kahve makinesini bir süre inceledikten sonra anne ve babasına kahve yaptı. Sempatik tavırları ile herkesin ilgi odağı olan Emir, başbakana seslenerek gezip görmekten çok mutlu olduğu Disneyland'dan bir tane de Türkiye'ye yapılmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem