Ortahisar Muhtarlarına soğuk duş!

Trabzon'da Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkan ve üyeleri bir restaurantta Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in de katıldığı toplantıda bir araya geldi.Toplantıda konuşma yapan Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Selami Durmuş, "Derneğimiz daha

Ortahisar Muhtarlarına soğuk duş!

Trabzon'da Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkan ve üyeleri bir restaurantta Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in de katıldığı toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda konuşma yapan Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Selami Durmuş, "Derneğimiz daha 13 aylık dernek. İyi işler yapıyoruz. belediyemiz ile 4 kez toplandık. Kendisine teşekkür ediyoruz. Mahalla muhtarlarına muhtar binası ve yardım yapılacak" dedi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı bekir Aktürk yaptığı konuşmada, "belediyemiz güzel hizmetler yapıyor. Sadece bizim düşüncemiz şudur. Orantısız hizmet yapılırsa güzeldir. Bizim kandimize saygımız olmz ise kimse bize saygı göstermez. Kemal Çoban demiştirki; mahalleden çal bana ver. O zaman tepki göstermiştim. Şimdi Bakıyorum da bu sözde haklısın. özür diliyorum. Muhtarlar diğerlerinden çal dememeli. Öpücük ile hizmet olmaz. herkes birbirine saygılı olacak. Ortahisar Ziraat odasını kuramadık. Biz bu kadar aciz miyiz? Ortahisar'da yaşayan çiftçiler gidecek Akçaabat'tan alacak. Dışarıda Trabzon 81 ilden bir tanesidir. Ortahisar ülkenin en büyük ilçelerinden, ona göre hizmet etmemiz gerek. Trabzon Türkiye'nin çimentosudur. Ortahisar'da Trabzon'un çimentosudur" ifadelerini kullandı.

Ortahisar belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise yaptığı açıklamada, "21 aydır görev başındayız. Bugünde 4. kez bir araya geliyoruz. Tabiki Büyükşehir yapılanması yeni b ir yapılanma. Ortahisar belediyemiz yeni fiziki yapılanmasını tamamlayan bir belediye. Muhtarlarımızla ilgili çalışmalarımıza birazdan değineceğiz. Evvela altyapısı tamamlanmış bir ilçe olarak gelir gelmez ciddi bir makine parkını tamamlamak için bir adım attık. 11 milyonluk bir yatırımın dışında asfalt tesisimiz oldu. Büyük bri ilçeyiz. Yollarımızı üst kotlarda beton, alt kotlarda asfalt yapacağız. geçtiğimzi yıl itibari ile çok sayıda ciddi rakamlara ulaşıldı. Daha çok yol daha çok asfalt sermemiz lazım. 2016'da yapmamız gerekenleri sizden istiyorum. Bu toplantılardan sonra fen işlerinde toplanacağız ve sizinle planlama yapacağız. Yollarımızı medeni standartlara getireceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem