Ormandaki sır cinayet!

Zonguldak'taki şüpheli ölüm ve intihar olayıyla ilgili olarak, MOBESE ve iş yerlerinde bulunan güvenlik kameraları görüntülerinin incelendiği bildirildi.Zonguldak'ta kamyonetin içinde başından silahla vurulmuş halde Mustafa Şeras'ın (30) ölü bulunması, ay

Ormandaki sır cinayet!

Zonguldak'taki şüpheli ölüm ve intihar olayıyla ilgili olarak, MOBESE ve iş yerlerinde bulunan güvenlik kameraları görüntülerinin incelendiği bildirildi.
Zonguldak'ta kamyonetin içinde başından silahla vurulmuş halde Mustafa Şeras'ın (30) ölü bulunması, aynı aracın içindeki Filiz P'nin (21) ağır yaralanması ve konuyla ilgili inceleme yapıldığı sırada ölen gencin arkadaşı Burhan Öztürk'ün evinde silahla intihar etmesiyle ilgili polis ekiplerinin çalışması sürüyor.

Şeras'ın cesedinin bulunduğu kamyonette yapılan incelemelerde cesedin bulunduğu koltuğun önünde 9 milimetre çapında tabanca, araç paspasının üzerinde bir kutu içerisinde 20, kapı bölmesinde de 9 adet 9 milimetrelik tabancaya ait mermi ile araç içerisinde bulunan 3 adet 7,65 milimetre çapındaki tabancaya ait 3 boş kovan ve bir mermi, kriminal incelemeye gönderildi.

Yapılan incelemenin 15 gün veya bir ay sürebileceğini belirten emniyet yetkilileri, "İntihar olayında kullanılan silah ile araç içerisinde bulunan 7,65 milimetre çapındaki 3 boş kovan ve 1 merminin cinayette kullanılmış gibi göründüğünü" bildirdi.

Olay günü birlikte görülmüşler

Kriminal incelemenin ardından olayın tam olarak aydınlatılacağını belirten yetkililer, yakın arkadaş olan Şeras ile Öztürk'ün, olay günü birlikte oldukları yönünde görgü tanıklarının ifadelerinin bulunduğunu kaydetti.

Olayla ilgili kentteki MOBESE ve civardaki iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerinin de incelendiğini bildiren yetkililer, kamyonetin camlarının filmli olması nedeniyle araç içinde başka kişiyerin olup olmadığı yönünde de araştırma yapıldığını ifade etti.

Mustafa Şeras (30), Çınartepe Mahallesi Fındıksuyu mevkisinde dün park halindeki kamyonetinde başından silahla vurulmuş halde ölü bulunmuş, araçta ağır yaralı haldeki Filiz P, (21) ise hastaneye kaldırılmıştı.

Olayla ilgili araştırma yapıldığı sırada Karaelmas Mahallesi'nde Şeras'ın arkadaşı olduğu belirlenen Burhan Öztürk, (31) evinde tabancayla intihar etmişti. İki olay arasında bağlantı olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, Öztürk'ün intihar ettiği silahı, incelemek üzere Kriminal Şube Müdürlüğüne göndermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler