Ormanda kaybolan gençleri AFAD kurtardı

Karabük'te ormanlık alanda mahsur kalan 3 üniversite öğrencisi, AFAD ekiplerince kurtarıldı.Merkeze bağlı Şahin Tepsi mevkisinde bulunan ormanlık alana yürüyüşe giden Karabük Üniversitesi öğrencileri Vedat Tuncil, (19) Eren Kıroğlu (19) ve Erdi Cepheci (1

Ormanda kaybolan gençleri AFAD kurtardı

Karabük'te ormanlık alanda mahsur kalan 3 üniversite öğrencisi, AFAD ekiplerince kurtarıldı.

Merkeze bağlı Şahin Tepsi mevkisinde bulunan ormanlık alana yürüyüşe giden Karabük Üniversitesi öğrencileri Vedat Tuncil, (19) Eren Kıroğlu (19) ve Erdi Cepheci (19), havanın kararması nedeniyle yollarını kaybetti.

Bir süre yol bulmaya çalışan öğrenciler, başarılı olamayınca Karabük Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinden cep telefonu ile yardım istedi.

AFAD ekipleri kısa sürede öğrencilere ulaştı. Karabük  Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem