Orman yangınını izlerken öldüler

Bursa'nın Mudanya ilçesindeki orman yangının izlemek için karayolunun kenarına araçlarını park edip dışarı çıkan genç çift, yarış yaptığı öne sürülen bir aracın çarpması sonucu hayatlarını kaybetti. Genç çiftin araçta uyuyan 5 yaşındaki kızları ise kazayı

Orman yangınını izlerken öldüler

Bursa'nın Mudanya ilçesindeki orman yangının izlemek için karayolunun kenarına araçlarını park edip dışarı çıkan genç çift, yarış yaptığı öne sürülen bir aracın çarpması sonucu hayatlarını kaybetti. Genç çiftin araçta uyuyan 5 yaşındaki kızları ise kazayı yara almadan atlattı.

Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesinde oturan Seyit Ç. (35) eşi Deniz Ç. (34) ve 5 yaşındaki kızı Ceren'i de alarak gece 01.30 sıralarında Mudanya yoluna gittiler. Mudanya'dan şehir merkezine gidiş istikametine doğru 16 BYJ 39 plakalı Doblo marka aracını emniyet şeridine çeken Seyit Ç. ve eşi araçtan indiler. 50 hektarlık alanda etkili olan iki köyü tehdit eden alevleri seyredip görüntü çekmek isteyen genç çifte Mudanya istikametinden gelen ve yarış yaptığı öne sürülen E.M. idaresindeki BMW marka bir otomobil çarptı. Ağır yaralanan çift kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybeti. Kızları Ceren ise araçta olduğu için kazayı yara almadan atlattı. Çiftin ikiz diğer çocukları Deren'i ise yakınlarına bıraktığı öğrenildi. Kazaya sebep olan E.M.'nin de hafif yaralandığı öğrenildi. Kazada yol kenarında bekleyen Reyhan Ç. Münevver A. Toprak Ç. Sinan A. da hafif yaralandılar.

Acı haber aileyi yasa boğarken, aile fertleri kaza yapan BMW sürücüsünün en ağır şekilde cezalandırılmasını istediler. Jandarma ve polisin olayla ilgili soruşturması sürerken, elektrikçilik yapan Seyit Ç. ve eşinin ikindi namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Genç çiftten ise geriye ikiz çocuklarıyla mutlu günlerinde çekilmiş fotoğrafları kaldı.

Orman yangınını izlerken öldüler

Orman yangınını izlerken öldüler

Orman yangınını izlerken öldüler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler