Orhan Gencebay'a sürpriz çağrı

 SAMSUNLU olan Orhan Gencebay'ın halk konserleri vereceğini açıklamasının ardından memleketindeki hayranları heyecanla beklemeye başladı. Gencebay hayranları, sanatçının konser serisine Samsun'dan başlaması için paylaşım sitelerinde örgütlenip seslerini d

Orhan Gencebay'a sürpriz çağrı

 

SAMSUNLU olan Orhan Gencebay'ın halk konserleri vereceğini açıklamasının ardından memleketindeki hayranları heyecanla beklemeye başladı. Gencebay hayranları, sanatçının konser serisine Samsun'dan başlaması için paylaşım sitelerinde örgütlenip seslerini duyurmaya çalışıyor.
 
Orhan Gencebay'ın halk konserleri vereceğini açıklamasının ardından Samsun'da hayranları bir araya geldi. Sosyal paylaşım sitelerinde örgütlenen sanatçının hayranları, Gencebay'ın konserlerine memleketi olan Samsun'dan başlaması için mücadele ediyor. Gencebay'a kentte en yakın isimlerden olan fotoğraf sanatçısı Hakan Tek, "Orhan Gencebay ile 17 yıldır tanışıyorum. Samsun'da ve İstanbul'da hem kendisinin hem de ailesinin fotoğraflarını çekiyorum. Bundan da büyük onur ve gurur duyuyorum. Konserlere başlayacağını duyduk. Mutlaka çok güzel olacaktır. Bizler sevenleri olarak hep kendisinin yanında olacağız. Bu zamana kadar onun konserlerinden mahrum kaldık. Orhan babanın konserlerine Samsun'dan başlamasını istiyoruz" dedi. Yakın çevresi tarafından Orhan Gencebay'a benzetilen işadamı Metin Çalışkan ise "Yıllardır beklediğimiz özlem ve hasret, Orhan Gencebay ağabeyimizin sahneye çıkması ile sona erecek. Bizler ilk konserini Samsun'da vermesini arzu ediyoruz. Umarım bu dileğimiz gerçek olur" diye konuştu.
 
Orhan Gencebay'ı yıllardır büyük bir zevkle dinlediğini dile getiren Emsal Kaya, "Onu canlı dinlemek istiyorum" diyerek özlemini dile getirdi. 29 yaşındaki Göksel Ateşali ise Orhan Gencebay'ın şarkılarını çalıp söylemek için saz çalmayı öğrendiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem