Organlarını satılığa çıkarttı!

Bolu'da 45 yaşındaki bir şahıs, borçları nedeniyle organlarını satılığa çıkardı. Şahıs, organlarının tamamı için 150 bin TL para istiyor.3 çocuk babası Mahmut Günsever, "Dikkat dikkat, satılık adam. İstediğiniz organları alabilirsiniz. Tüm organlarımı 150

Organlarını satılığa çıkarttı!

Bolu'da 45 yaşındaki bir şahıs, borçları nedeniyle organlarını satılığa çıkardı. Şahıs, organlarının tamamı için 150 bin TL para istiyor.

3 çocuk babası Mahmut Günsever, "Dikkat dikkat, satılık adam. İstediğiniz organları alabilirsiniz. Tüm organlarımı 150 bin TL'ye alabilirsiniz" ifadelerinin yazılı olduğu dövizle Bolu caddelerinde dolaşıyor.

Borçları yüzünden sıkıntıya düştüğünü, çaldığı kapıların da yüzüne kapandığını anlatan Mahmut Günsever, Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a durumunu anlatan bir mektup yazdığını ancak cevap alamadığını dile getirdi. 3 çocuğun öğrenim gördüğünü kaydeden Günsever, "Kızım iki seneden beri Tepecik Mahallesinden, Kız Meslek Lisesi'ne yürüyerek gidip geliyor. Siz hesap edin artık, ben nasıl babayım" dedi.

Eylem yapmayı düşündüğünü ancak bir türlü cesaret edemediğini söyleyen Günsever, evine gönderilen celpten sonra, sabaha kadar uyuyamadığını ve sabah kalkınca da bu eylemi yaptığını aktardı. Günsever, "Aileme daha önce eylem yapma niyetinde olduğumu söylemiştim ama şu an eylem yaptığımı bilmiyorlar" diye konuştu.

Belediye meydanında bir süre bekleyen Günsever, meraklı bakışlar arasında, Anıt Park'a kadar yürüdü. Kimi vatandaş, Günsever yürürken boynuna astığı dövizi okumaya çalıştı, kimisi ise durdurup derdini sordu. Hatta hatta cüzdanını çıkarıp para vermek isteyen oldu ancak Günsever, bu parayı almadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem