Organ naklinden acı haber

Şevket Çavdar, iki kol ve iki bacak nakledildikten sonra hayatını kaybetti.

Organ naklinden acı haber

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştirilen operasyonla iki kol ve iki bacak nakledilen 27 yaşındaki Şevket Çavdar'ın dün sol bacağının geri alındığı açıklanmıştı.

İki kol ve iki bacak nakledildikten sonra vücudun kalp dolaşım ve kan sisteminin nakledilen uzuvları idame ettirememesi nedeniyle uzuvları geri alınan Şevket Çavdar hayatını kaybetti.

ŞEVKET ÇAVDAR'IN CENAZESİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde çift kol ve bacak nakledilen ve daha sonra uzuvların geri alınmasının ardından hayatını kaybeden Şevket Çavdar'ın cenazesi, ailesine teslim edildi. Çavdar'ın yakınları, cenazenin hastaneden çıkarılışı sırasında görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırdı.

Çavdar'ın cenazesi yapılan işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Çavdar'ın yakınları, cenaze aracıyla hastaneden çıkarılan Çavdar'ın cenazesini hastane bahçesinde görüntülemeye çalışan basın mensuplarına saldırdı. Yaşanan arbede sırasından bazı gazeteciler hafif yaralanırken, bir basın mensubunun kamerası zarar gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem