Org. Kalyoncu Cerrah'ı ziyaret etti

Orgeneral Kalyoncu, polis tören mangasını selamladıktan sonra Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.Basına kapalı olarak yapılan görüşmenin ardından Orgeneral Kalyoncu, Vali Cerrah'a günün anısına şilt takdim etti. Vali Cerrah da üzerinde Valilik logosu bulun

Org. Kalyoncu Cerrah'ı ziyaret etti

Orgeneral Kalyoncu, polis tören mangasını selamladıktan sonra Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.

Basına kapalı olarak yapılan görüşmenin ardından Orgeneral Kalyoncu, Vali Cerrah'a günün anısına şilt takdim etti. Vali Cerrah da üzerinde Valilik logosu bulunan şilt ve keçi kılından yapılmış Karatepe kilimi ile yerfıstığı ürünlerinden oluşan hediye paketini Orgeneral Kalyoncu'ya hediye etti.

Bölgede inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere bulunan Orgeneral Kalyoncu'ya, ziyaretinde 6. Kolordu ve Garnizon Komutan Vekili Tümgeneral Sezai Bostancı, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu ve Osmaniye İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Özkan eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem