Ordulu balıkçı Abhazya'da ölü bulundu

Ordu’nun Perşembe ilçesinden balıkçılık yapmak amacıyla Abhazya’ya giden ve 10 Ocak’tan bu yana kayıp olan balıkçı ölü olarak bulundu.   Ordu’nun Perşembe ilçesinden bir balıkçılık firmasına ait gemiyle Ocak ayının ilk haftasında Abhazya’ya giden Murat Ha

Ordulu balıkçı Abhazya'da ölü bulundu
Ordu’nun Perşembe ilçesinden balıkçılık yapmak amacıyla Abhazya’ya giden ve 10 Ocak’tan bu yana kayıp olan balıkçı ölü olarak bulundu.
 
Ordu’nun Perşembe ilçesinden bir balıkçılık firmasına ait gemiyle Ocak ayının ilk haftasında Abhazya’ya giden Murat Halis Kaya (38), 10 Ocak tarihinde Suhum Limanı’na demirleyen gemiden 5 kişilik arkadaş grubuyla şehre gezmeye çıktı. Akşam saatlerinde döndükten sonra “Birazdan geliyorum” diyerek şehre geri dönen Murat Halis Kaya’dan bir daha haber alınamadı. 15 gündür her yerde aranan Murat Halis Kaya’nın denize düştüğü ihtimalini göz önünde tutan Türk denizcilik şirketi, dalgıç tutarak denizde arama yaptırmasına rağmen bir sonuç alınamadı.
 
Abhaz yetkililer, Cumartesi günü denizde dalgıçlar tarafından aramada Murat Halis Kaya’nın cesedinin bulunduğunu ve otopsi yapılmak üzere hastaneye götürüldüğünü belirterek Türk yetkililere haber verdiler. Murat Halis Kaya’nın cenazesinin halen Abhaz hastanesinde olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler