Ordu'daki soyguncular ne istiyor: Vali Açıkladı!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaşanan rehine olayında soyguncuların istekleri konusunda açıklamalarda bulundu.    Gazetecilerin sorularını cevaplayan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “İki kafadar kardeş, kafa kafaya verip kuyumcu

Ordu'daki soyguncular ne istiyor: Vali Açıkladı!
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaşanan rehine olayında soyguncuların istekleri konusunda açıklamalarda bulundu. 
 
irfan-balkanlioglu.jpgGazetecilerin sorularını cevaplayan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “İki kafadar kardeş, kafa kafaya verip kuyumcuyu kendilerince soymaya karar veriyorlar. Vatandaşlar duyarlılık gösterip hemen polise haber vermesi ile polis irtibat alınca içeridikler rehin alıyorlar. İçeride silah patlamış ve bir rehinenin karnında bir çizik vardı. Hastaneye kaldırıldı, durumu iyi. İçeride asıl kuyumcunun oğlu ile birlikte iki müşteri rehin durumda. Bu rehine olayını gerçekleştiren soygun teşebbüsünde bulanan ve kendileri de Ordulu olan iki kardeşi ikna çabaları devam ediyor. Bu konuda eğitimli personel var. Onlar çalıştılar ve belli bir aşamaya geldi. Şimdi Ankara’dan daha profesyonel bir ekip istiyoruz. Bu işin uzmanı ve psikiyatristleri eşliğinde biraz daha ikna etme çalışmaları devam edecek. İstiyoruz ki hiç kimsenin burnu kanamadan bu teşebbüs burada kalsın ve hayırla neticelensin. Emniyet güçleri bütün tedbirlerini aldı. Keşke bu olay hiç yaşanmasaydı” dedi.
 
“SAĞ SALİM ÇIKACAKLARI BİR ORTAM İSTİYORLAR”
 
Soyguncuların talepleri konusunda açıklamalarda da bulunan Balkanlıoğlu, “İçeriden kendilerinin sağ salim çıkabilecekleri bir ortam sağlanmasını, bir araç verilmesini, rehinelerle birlikte güvenli bir yere kadar gitmek istediklerini, ondan sonra rehineleri serbest bırakabileceklerini söylüyorlar. Annesi ile görüşüldü. İkna çabaları devam ediyor. İşin uzmanları geliyor, onları bekliyoruz. İnşallah bir sıkıntı olmadan bu iş çözülür” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler