Ordu'da öğretmen evinde ölü bulundu

Ordu'nun Akkuş ilçesi Çayıralan beldesinde görev yapan sınıf öğretmeni Yusuf Atılkan (33), tek başına yaşadığı evinde ölü bulundu.Edinilen bilgilere göre, 3 yıldır Çayıralan Beldesi Yazıkıyısı Ortaokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Yusuf Atılkan

Ordu'da öğretmen evinde ölü bulundu

Ordu'nun Akkuş ilçesi Çayıralan beldesinde görev yapan sınıf öğretmeni Yusuf Atılkan (33), tek başına yaşadığı evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgilere göre, 3 yıldır Çayıralan Beldesi Yazıkıyısı Ortaokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Yusuf Atılkan, cumartesi günü arkadaşları ile gece geç saatlere kadar oturduktan sonra 00.30 sıralarında arkadaşlarından ayrılıp evine gitti. Pazar günü hiç dışarı çıkmayan Yusuf Öğretmen’in durumundan şüphelenen öğretmen arkadaşları, akşam saatlerinde eve gidip kapısını çaldı. Bir süre kapısı çalınan öğretmenden ses gelmeyince evin camı kırılarak içeri girildi ve Yusuf Atılkan’ın cansız bedeni ile karşılaşıldı.

Öğretmenin yatağında ölü olarak bulunması üzerine olay, jandarma ve Akkuş Cumhuriyet Savcılığı’na bildirildi. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri ile Akkuş Cumhuriyet Savcısı’nın evde yaptığı incelemede, herhangi bir darp izine rastlanmazken, öğretmen Yusuf Atılkan’ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Yusuf Atılkan’ın cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Çayıralan Beldesi Belediye Başkanı Metin İnce, Yusuf Atılkan’ın son derece saygın ve iyi bir öğretmen olduğunu belirterek, “Cumartesi, gün boyu belde de arkadaşları ile birlikteymiş, hatta yatsı namazını da camide cemaatle kılmış. Gece 00.30 sıralarında yatmak üzere arkadaşlarından ayrılıp eve gitmiş. Pazar günü hiç evden çıkmayıp bacası da tütmeyince şüphe üzerine evine gidilmiş ve kapıyı açmayınca cam kırılarak girildiği evde ölü bulunmuş. İlk görev yeri Ordu olan öğretmenimiz, 3 yıldır beldemizdeki ortaokulda sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktaydı. Çok iyi ve başarılı bir öğretmendi. Bekar olduğu için evde yalnız yaşıyordu. Kendisine Allahtan rahmet, öğretmen arkadaşları ve öğrencileri ile ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem