Ordu’da Kaza: 1 Yaralı

Ordu'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadın, kamyonetin çarpması sonucu yaralandı. Kaza, Altınordu ilçesi Belediye Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolun karşısına geçmeye çalışan ve ismi öğrenilemeyen bir kadın yola çıktı. Bu sırad

Ordu’da Kaza: 1 Yaralı

Ordu'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadın, kamyonetin çarpması sonucu yaralandı.

Kaza, Altınordu ilçesi Belediye Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolun karşısına geçmeye çalışan ve ismi öğrenilemeyen bir kadın yola çıktı. Bu sırada Giresun istikametine seyir halinde bulunan Bilal D. idaresindeki 28 AT 826 plakalı kamyonet, yolun karşısına geçmekte olan yayaya çarptı. Çarpanın etkisi ile yola savrulan kadın ayağından yaralandı. Kazayı gören çevredikiler yaralı kadına ilk müdahaleyi yaparken, yaralı kadının acı içerisinde ağlaması kameralara yansıdı. Olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından yaralı kadın, Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ordu’da Kaza: 1 Yaralı

Ordu’da Kaza: 1 Yaralı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler